Ideaklinikka-projekti

Ideaklinikka tarjoaa terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneille ihmisille mahdollisuuden ikään, koulutukseen ja ammattiin katsomatta tuoda esiin ajatuksiin alan kehityssuunnista ja –tarpeista. Samalla he voivat osallistua uudistusten ideointiin ja suunnitteluun.

Ideaklinikka-tapaamisissa saat äänesi ja ajatuksesi kuuluville sekä suoran yhteyden organisaatioihin ja ihmisiin, jotka kehittävät uusia palvelumalleja. Lisäksi sinulla on Ideaklinikan kautta mahdollisuus päästä kokeilemaan uusia tuotteita ja palveluita tai muuten osallistumaan niiden kehittämiseen.

Ideaklinikka-tapaamisia järjestetään kymmenen kertaa vuoden 2014 aikana. Jokaisessa tapaamisessa käsitellään yhtä merkittävää terveyteen ja hyvinvointiin liittyvää teemaa. Aiheiden uusimpien tuulien, suuntaviivojen ja kehityssuunnitelmien pariin johdattavat alan asiantuntijoiden alustukset, joiden jälkeen sana on vapaa ideoinnille ja keskustelulle.

Ideaklinikka-sivustolla voit jättää oman kehitysideasi, osallistua muiden jättämien ideoiden edelleen kehitykseen, äänestää uusia teemoja sekä keskustella terveydenhuollon kehityksestä.

Ideaklinikka tarjoaa tukea myös terveyteen ja hyvinvointiin liittyvien liikeideoiden kehittämisessä. Mikäli sinulla on liikeidea, ota yhteyttä Ideaklinikan henkilöstöön, niin autamme sinua eteenpäin. Ideaklinikan toiminta on osallistujille maksutonta.

Ideaklinikan toimintaa rahoittaa Pirkanmaan liitto, Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö Tredea sekä FinnMedi Oy. Pääyhteistyökumppaneita projektissa ovat Pirkanmaan sairaanhoitopiiri, UKK Instituutti ja Tampereen ammattikorkeakoulu.

Lisätietoa: niko.lonn@finnmedi.com, 040 5159019

Lataa tästä Ideaklinikan loppujulkaisu